Zalto glas – er det bare lige lækkert eller hvad?

Zalto glas, bourgogneglas og et vinglas ud over det sædvanlige

På denne hjemmeside behandler vi ”cool stuff”, og jeg vil derfor gerne se på en de fedeste ’gadgets’ for vinelskere. Du har sikkert hørt det før: Det har stor betydning, hvilket vinglas du drikker af. Men har du hånden på hjertet virkelig troet på dette? Jeg vil gerne udfordre denne skepsis, fordi (hånden på hjertet) det HAR virkelig utrolig stor betydning for smagen og oplevelsen. Jeg vil i denne lille artikel komme med en påstand: Køb Zalto glas og bliv en gladere vinnyder.

Vi skal faktisk mange hundrede år tilbage i tiden for at finde rødderne og forfædrene til det østrigske vinglasmærke Zalto. Med traditioner til italienske glasfabrikanter har familievirksomheden Zalto udviklet nogle teknikker og ’best practises’, som de i særdeleshed har benytter, da de udviklede glaskollektionen Zalto Denk’art. Vi har altså at gøre med nogle glas, som først og fremmest er fremstillet af krystal, mundblæst og håndlavet – men som vigtigst af alt er en sand fryd at holde i hånden. De er lette, elastiske, ’bløde’, og så giver de vinen de absolut bedste betingelser for at folde sig ud. Det er en sand drøm. Min personlige favorit er deres Bourgogneglas. Det er ærlig talt kæmpe stort – du kan hælde en hel liter op i glasset. Det har jeg faktisk haft meget sjov ud af og lige kunne imponere mine venner med. (De troede ikke på det i starten). Med dette vinglas i hånden har du altså en ’gadget’, der overgår alt andet på markedet. Det er næsten som om, at du bliver ’afhængig’ af Zalto glas. Jeg var for nylig ude på en rimelig fin og dyr restaurant, som ikke havde Zalto glas – og helt ærligt, så var det bestemt ikke den samme oplevelse, som hvis jeg havde haft mine Zalto glas i hånden. Jeg kan derfor kun anbefale alle: Køb Zalto glas og få en bedre vinoplevelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *