Hvad koster en revisor?

En revisor kan være din virksomheds aller bedste ven:1. En revisor kan spare dig for en masse penge, da en revisor ofte har styr på alle de økonomiske processer.

2. En revisor kan afhjælpe dig med en række af de mere tunge, trivielle og tidskrævende økonomiske opgaver.

Ergo: Du får mere tid og overskud til at vækste din virksomhed og skabe succes.

Vi vil i denne artikel argumentere for, hvorfor du med fordel kan outsource de økonomiske administrative opgaver til en ekstern revisor.

Hvad koster en revisor enkeltmandsfirma? Dette spørgsmål vil vi tage udgangspunkt i. En revisor behøver nemlig ikke at koste mange penge. En revisor ligger ofte til omkring 1000-1500 kr. i timen, og denne investering kan hurtigt vise sig at være fornuftig.

Som virksomhedsejer er det centralt, at du finder det optimale økonomisystem til små virksomheder og regnskabsprogrammer for små virksomheder. Hér er vores erfaring, at en revisor kan være med til at sætte det hele op for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om dette i hverdagen. En ekstern revisor kan opsætte det rette økonomisystem for din virksomhed. Hvis du prøver at finde dette på Google, så bliver disse opgaver oftest betegnet som CFO servicesDeloitte kalder eksempelvis disse ydelser for Deloitte consulting.

Momsregnskab

En revisor kan ligeledes hjælpe dig med at udfærdige dit momsregnskab. En revisor har stor erfaring med, hvor du kan trække moms fra, så du altså får mest muligt ud af dine penge. Samtidig vil du spare en masse tid, som du kan bruge på andre opgaver i stedet for. Et fulde økonomisetup kan en revisor ligeledes være med til at opsætte, så du kan have fokus på at vækste og opnå succes. Vi vil anbefale, at du finder en god, grundig og billig revisor og billig bogholder, der kan være med til at skabe grundlaget for din virksomheds fremtid.

Med et fuldt overblik over din virksomheds økonomi kan du altså få vigtige og centrale indsigter i, på hvilke områder der er mulighed for at optimere. Det handler enten om at få mere omsætning eller minimere udgifterne.

Som iværksætter, virksomhedsejer eller startup er det altså helt væsentligt at opbygge en bæredygtig forretning med god omsætning og lave udgifter. Det betyder, at du altså med fordel skal bruge din tid og energi, dér hvor du får mest mulig værdi af den. Dér hvor du skaber mest vækst.

Vi vil altså argumentere for, at du bør outsource lønadministration og bogføring, således at du undgår at bruge unødige ressourcer på trivielle og kedelige økonomiske opgaver.

Du kan således med fordel hyre en ekstern Finanschef, som altså har til opgave at udforme det økonomiske setup for din virksomhed. Og som vi har argumenteret for i indeværende artikel, er det altså i sær inden for revisionbogholderi og lønadministration, at en ekstern finanschef kan være dig behjælpelig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *